sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kuppi tyhjä!

Jes!! Ensimmäisen kerran pariin viikkoon neiti vetäs ruokansa hyvällä ruokahalulla ja kupin aivan tyhjäksi! Eukanuba taitaa toimia tällä tytsyllä :) Kokeilin miten pelkkä Eukanuba menee alas, kun eukanuban ja taste of the wildin sekotitus ei toiminut. Kupista nirsoiltiin kaikki helposti saatavat eukanubat pois ja se mitä ei saatu, jätettiin kuppiin. Hyvältä vaikuttaa!


Tilasin Nanalle hienot tossut, kun meinaa tassut kulua pyörän kanssa juostessa. Oikeen hienot kengät, joissa kumipohjat. Ois ollut loistot, mutta eivät pysyneet jalassa. Etutassujen kengät pysyi paremmin testikävelyssä päällä, mutta takatassujen tossut tippui melkein kättelyssä. Harmi vain, hienot tossut oli. Mutta sainpahan naureskella neidin hienolle testikävelylle. Ihan kuin lattia olisi ollut niin tahmea, että tassut jäivät kiinni. Eihän siinä olisi saanut naureskella, mutta minkäs sille mahtoi :D 

Tässä muutama kuva tossuista ja itse mallista. Laatu on hieman kökkö, mutta minkäs puhelimen kameralle mahtaa. Parempi sekin on kuin ei mitään!

Tossut löytyvät osoitteesta: 
http://www.petnetstore.fi/tuotteet/vaatetus-kengat-asusteet-muu-vaatetus/Trixie-Walker-Active-kengat


Kuvien kopiointi on kielletty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti