keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Nana 5v!


Aika kuluu liian nopeasti. Aina sen vaan toteaa. Nanakin ehti täyttää 5 vuotta 19.4. Piti siitäkin kirjoittaa jo aikaisemmin, mutta nyt on niin kiirettä pitänyt muuton ym. kanssa, ettei yksinkertaisesti ole ehtinyt istahtaa blogin ääreen.

Mutta nyt on pieni hetki aikaa istuskella koneen ääressä ja rustailla. Ollaan monesti kavereiden kanssa pohdiskeltu valkkarin kehitystä ja sitä kuinka Nana oli vasta 4-vuotiaana valmis kropallisesti. Jälkikäteen kehitystä kuvien kautta selanneena sitä aina ihmettelee kuinka erilaisia kropan kehitysvaiheita koira onkaan käynyt läpi. Innostuinkin tästä nyt sitten keräämään rakennekuvia Nanasta pentuajoista lähtien :)

18 vkoa
10kk.
Opiskeltiin koulussa koiran rakennetta ja kotitehtävänä oli teipata oman koiran kulmaukset.

Nana 1v 1kk

Nana 1v 2kk

Nana 2v 2kk

2v 6kk
Nana sterkattiin kuukausi takaperin ja sen seurauksena pudotti kaiken karvansa.

2v 7kk

2v 9kk

2v 10kk

3v 6kk
 
3v 8kk

3v 9kk
 
4v 1kk

4v 2kk
Hotspot iski ja surrur pitkäkarvasta tuli lyhytkarva ;)

4v 8kk

4v 10kk 
5v
5v 1kk
Huomaa, että jo pelkkä asettelu ja kuvakulma vaikuttaa hirveästi siihen, miltä koira näyttää. Mutta onhan tuossa muutamanlaista muutosta mahtunut viiteen vuoteen. Kuvia on paljon ja kaikki ei välttämättä ole niitä parhaimpia edustuskuvia, mutta silti se on mukava katsoa kehitystä jälkikäteen :)

Loppukevennykseksi Nanan esineilmaisutreenistä videopätkää :)



7 kommenttia:

  1. Isoja eroja etenkin tuolloin sterkkauksen aikoihin. Kaunis koira se on. Hauska toi oman koiran teippaus. ☺ mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  2. Isoja eroja etenkin tuolloin sterkkauksen aikoihin. Kaunis koira se on. Hauska toi oman koiran teippaus. ☺ mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Muistaakseni opiskeltiin sillon koirien anatomiaa ja tutkittiin siten omien koirien rakenteita. Oli kyllä mielenkiintosta :P

      Poista